Kortkurser i TOOLS – verktygs och maskinanvändning

Kortkurser i TOOLS – verktygs och maskinanvändning

Kortkurser i TOOLS – verktygs och maskinanvändning

Drömmer du om att snickra men blir nervös av att hålla i en skruvdragare. Då är du välkommen till denna kortkurs i verktygs- och maskinanvändning

Kortkurser i TOOLS

Beskrivning:

Kortkurser om fyra studietimmar kvällstid eller helg. Drömmer du om att snickra men blir nervös av att hålla i en skruvdragare. Då är du välkommen till denna kortkurs i verktygs- och maskinanvändning. Passar för dig om aldrig snickrat, eller vill lära dig använda powertools och förbättra dina baskunskaper kring lika verktyg och facktermer.

Innehåll:

Anordnare:

BOBINI

Handledare:

Sven Melander – erfaren bygg- och finsnickare. Sven är erfaren i byggande av återbruk. Han är också båtbyggare och har varit lärare i snickeri på Grebbestads folkhögskola.

Alf Andersson är erfaren husbyggare med speciell mångårig kunskap i cirkulärt byggande med återbruk. Han har speciellt fokus på handledning för ”pass it on” där man lär av varandra i lärande grupp processer.

Pris:

Pris: 500 kr Deltagande förutsätter stödmedlemskap i BOBINI om 100 kr / år

Tid:

Dag och tid fastställs efter samråd då kursen är fullbokad.

Plats:

Föreningen BOBINI – Verkstaden för eget och gemensamt cirkulärt byggande av Tiny House.   

Adress: Lilla Holmen 7 i Gunnilse    (20 min från Göteborgs centrum med buss eller bil)

Anmäl ditt intresse

Andra utbildningar

Senaste nyheten

Various tools on wood
Nyheter
Nidron

Kortkurser i TOOLS – verktygs och maskinanvändning

Drömmer du om att snickra men blir nervös av att hålla i en skruvdragare. Då är du välkommen till denna kortkurs i verktygs- och maskinanvändning.Då är du välkommen till denna kortkurs i verktygs- och maskinanvändning. Passar för dig om aldrig snickrat, eller vill lära dig använda powertools och förbättra dina baskunskaper kring lika verktyg och facktermer.

Läs mer »

Vi är ett nätverk av personer som i samverkan 2019 tog initiativ till den ideella föreningen Bygga & Bo i Natur – Innovationsverkstad ideell förening för att stärka det gemensamma hållbara byggandet av Tiny Houses i olika och nya samarbeten och former.